Замовити преміальний пакет Premium та Digital картку з підвищеним кредитним лімітом

Плата за користування кредитом в рамках пільгового періоду (до 55 днів) – 0,00001% річних, понад пільговий період – базова ставка 3,4% на місяць з моменту виникнення заборгованості. Також члени голд-клубу ПриватБанку можуть телефонувати на окрему лінію підтримки, де отримають відповідь з будь-яких питань, що стосуються рахунку, кредиту, користування карткою тощо.

Платіжні картки ПриватБанку

Premium-підтримка ПриватБанку на варті якісного та швидкого вирішення ваших банківських питань. Вивчайте умовиПеред тим як оформити золоту картку, уважно вивчіть умови її використання, включаючи ставки та комісії. Це дозволить уникнути неприємних сюрпризів у майбутньому. У касі – 0,2%, мінімум 5 грн (зняття через QR-код або з Digital картки – 0 https://bluemind.fr/2024/06/24/otp-bank-kreditna-karta-2023-umovi-kalkuljator/ грн). Знімайте готівку в будь-якому банкоматі на території України без комісій. За курсом платіжних систем «екзотична валюта – долар США».

Які додаткові “плюшки” отримують власники голд-карток

  • Програми лояльності та бонусиВласники золотих карток мають доступ до різних програм лояльності та бонусів.
  • Долар США спишеться за курсом продажу долара США в ПриватБанку на день здійснення купівлі.
  • Тепер Вам буде вдвічі приємніше оплачувати покупки карткою Gold з фото, адже у Вас будуть додаткові знижки від Visa або бонусна програма від Mastercard.

Повний перелік доступних локацій перевіряйте в чат-боті Visa. І.Б., дату народження, місцеперебування та рівень преміальної картки для підтвердження ваших даних (для тих, хто користується сервісом уперше). Партнери Mastercard з прокату автомобілів по всьому світі – компанії Hertz та Avis, а також глобальний сервіс бронювання авто Rentalcars.com. Платні візити експрес кредит до залів LoungeKey із карткою Mastercard Platinum більше недоступні.

Будьте обачні і не дозволяйте банку заволодіти вашим гаманцем. Протягом цього часу відсотки за користування екстра грошима не нараховуються. Головне, вчасно закрити заборгованість, а саме — погасити борг до 25 числа наступного місяця, що починається після місяця виникнення заборгованості. У карток «Універсальна Gold» пільговий період користування кредитом – до 55 днів. Щоб не платити процентів, вам потрібно погасити заборгованість до 25-го числа місяця, наступного за тим, у якому ви скористалися кредитом.

Картка для виплат чи «Універсальна»?

Можна оформити іменну картку «Універсальна Gold», яка підтримує технологію Visa payWave безконтактної оплати і MasterCard Contactless. Що https://luka.pl/promokody-loany-skidka-do-50-luchshie-kupony-na/ дасть можливість здійснювати покупки не менше 200 грн, не вводячи PIN-код підпису чека. Якщо хочете зняти кредитні кошти, відсоток за зняття становить 4% (сума 1000 грн.). Що б переводити власні гроші доведеться заплатить 1%.

Що таке Digital картка?

Про таке блокування взяти кредит на карточку Банк повідомляє Клієнта шляхом направлення SMS-повідомлення та/або повідомлення у месенджерах. З карткою «Універсальна Gold» ви можете зручно та без комісій розраховуватися в Інтернеті.

Кредитний ліміт

  • Завдяки цьому користувачі можуть заощаджувати значні суми та отримувати додаткові вигоди від використання картки.
  • Для безпеки установіть інтернет-ліміт – сума, понад яку не можна витратити з картки протягом календарного місяця (ліміт діє тільки для рискових операцій в Інтернеті).
  • Ви можете самі підключити автоматичне перерахування зарплати на картку ПриватБанку.
  • Здійснюйте купівлі в магазинах, підключених до послуги «Оплата частинами», оплативши карткою не всю їх вартість, а тільки частину.

Розраховуйтеся в магазинах Bomond преміальною карткою Visa та отримайте -20% на покупки в чеку. Пропозиція не діє на купівлі в інтернет-магазині. Використовуйте чат-бота Visa → Travel → Fast Track International для отримання QR-коду, який потрібно показати в аеропорту. Програма LoungeKey – Ваш доступ у понад бізнес-залів аеропортів по всьому світі незалежно від авіакомпанії та класу авіаквитка.

Можливість участі в програмі «Бонус Плюс», завдяки якій частину витрачених грошей повертається на Бонусний рахунок. Бонусами повертається до 30% від вартості покупки, залежно від магазину, де робили покупку, як і в пенсійної картці. Витрачати заощадження можна в магазинах партнерах програми. Перевірте через банкомат, термінал самообслуговування або за допомогою SMS-команди, чи активна картка та чи немає блокування. Конвертацію валюти буде здійснено за курсом дня, коли гроші до зп ви здійснили купівлю (курс зазначається в SMS, яке ви отримаєте під час оплати карткою). Реструктуризація боргу доступна клієнтам із простроченою заборгованістю, за якими банк ухвалив відповідне рішення. Клієнт може звернутися до відділення банку для отримання довідки на паперовому носії згідно з чинними тарифами банку.

  • Решту суми Ви можете щомісяця вносити на картку рівними платежами.
  • ВисновокКредитка ПриватБанку пропонує середні відсотки.
  • У чаті мобільного додатка «Приват24» ви завжди можете отримати консультацію менеджера.

Кредитна історія

Тривалість пільгового періоду – період, під час якого не нараховуються відсотки за користування кредитними коштами. Вкладення в банківські депозити або інші інвестиційні операції пов’язані з ризиками, включаючи ризик втрати частини або всієї суми інвестицій. Що б встановити ліміт надамо довідку про доходи, закордонний паспорт, документи, що підтверджують наявність майна, а також виписка по картці іншого банку. Кредитний ліміт – це сума коштів, яку банк надає кредит без довідки про доходи.

Ці файли cookie можуть бути встановлені через наш сайт нашими рекламними партнерами. Вони можуть бути використані для створення профілю ваших інтересів та показу ваших рекламних оголошень на інших сайтах. Вони не зберігають безпосередньо персональну інформацію, але засновані на унікальній ідентифікації вашого браузера та інтернет-пристрою. Якщо ви не дозволите ці файли cookie, реклама, що демонструється вам, буде менш релевантною. Золота картка від ПриватБанку може стати корисним інструментом для тих, хто цінує фінансову свободу та привілеї. Вона надає ряд переваг, таких як високий кредитний ліміт, пільговий період та доступ до ексклюзивних програм лояльності.

золота картка приватбанк

Усе. До вихідних готовий – де там моя картка?

«Універсальна Gold» – міжнародна платіжна картка Приватбанку, з якої отримуєте обслуговування від персонального банкіра у зручний час. Перевірте баланс картки через Приват24, банкомат, мобільний додаток «SMS-банкінг» або за допомогою SMS-команди. Digital картка для виплат має всі переваги та можливості звичайної пластикової картки. Золота картка для виплат – це не лише зручний платіжний інструмент, а й свідчення Вашого успіху та благополуччя. У пільговому періоді враховуються всі витратні операції з картки – зняття готівки, оплата карткою в магазинах і безготівкові перекази. Погашення за договором реструктуризації здійснюється до 25-го числа будь-яким зручним способом. Звертайтеся із фінансовими питаннями до персонального менеджера в зручний час.

Як розраховується кредитний ліміт

золота картка приватбанк

Долар США спишеться за курсом продажу долара США в ПриватБанку на день здійснення купівлі. Потіште свої смакові рецептори в закладах із ресторанної колекції від Visa та отримайте смачні компліменти. Ексклюзивна програма лояльності лише для власників преміальних карток Visa ПриватБанку.

У терміналах на картки ПриватБанку – 0,2% від суми, мінімум 2 грн. У терміналі самообслуговування – 0,5% від суми, мінімум 5 грн. Завдяки цій особливості картка прослужить Вам довше, оскільки поверхня чипа не пошкоджується від частого тертя. Перед оплатою обов’язково повідомте касира про розрахунок преміальною карткою. Пропозиція діє для власників преміальних карток Visa Platinum, Visa Signature та Visa Infinite.

Здійснюйте купівлі в магазинах, підключених до послуги «Оплата частинами», оплативши карткою не всю їх вартість, а тільки частину. Решту суми Ви можете щомісяця вносити на картку рівними платежами. Кредитний ліміт дозволяє користуватися послугами “Оплата частинами” та “Миттєва розстрочка”, які пропонують різні магазини. Тобто можна придбати необхідну річ, а оплачувати її рівними частинами протягом наступних кількох місяців, залежно від кількості платежів. Ліміт для оплати частинами залежить від загального ліміту за кредитною карткою. Якщо ви вже маєте рахунок у ПриватБанку, то також маєте можливість отримати золоту кредитку — фізичну або віртуальну, за бажанням. Для цього потрібно заповнити заявку у власному кабінеті мобільного банкінгу, актуалізувати анкетні дані на сайті через вебверсію або мобільний застосунок Приват24.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top